У Черкасах очікується масова виписка дітей

У Черкасах очікується масова виписка дітей

На даний час у лікарні Черкас ще перебувають 54 дитини та 4 дорослих внаслідок отруєння невідомою речовиною під час шкільної лінійки.

Про це повідомив УНН речник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області Костянтин Проценко.

"З реанімації усіх перевели до загальних палат. Загальна кількість (які перебувають у лікарні – ред.) – 54 дитини та 4 дорослих. За результатами аналізів, які були проведені вчора і сьогодні відслідковується динаміка, буде прийнято рішення щодо виписки. Ми очікуємо, що сьогодні буде масова виписка дітей додому", - сказав К.Проценко.

За словами речника ДСНС Черкащини, навчальний процес у школі, де сталося отруєння дітей, призупинено до понеділка, 14 травня.

"Сьогодні там відбудеться засідання міської комісії з техногенної екологічної безпеки. Можливо там якісь рішення будуть додатково прийняті з цього приводу", - розповів він.

Як повідомляв УНН, головною версією отруєння дітей у школі в Черкасах наразі залишається локальне розпилення невідомої речовини. З цього приводу активно працюють правоохоронці.