Новообраний прем'єр-міністр Вірменії хоче зустрітися з Путіним

Новообраний прем'єр-міністр Вірменії хоче зустрітися з Путіним

Новообраний прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що планує провести зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ArmTimes.

Після обрання прем'єр-міністра Вірменії, Нікол Пашинян повідомив журналістам, що він планує провести зустріч з Путіним, на якій вони обговорять робочі моменти з урахуванням особливостей поточної політичної ситуації. "Звичайно, в уряді відбудуться значні зміни", – прокоментував він.

Нікол Пашинян повідомив, що зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним може відбутися вже 14 травня в російському місті Сочі.

"Я думаю, ми всі будемо конструктивними і будемо успішними. Наразі першим важливим кроком є початок реформ у виборчій системі", – заявив новообраний прем'єр-міністр Вірменії.

Пашинян не назвав імен інших урядових чиновників, з якими хотів би зустрітися, але зазначив, що це питання буде обговорюватися.

Нагадаємо: Володимир Путін учетверте став президентом Росії. У Великому Кремлівському палаці 7 травня відбулася церемонія інавгурації господаря Кремля.