На Житомирщині восьмеро людей отруїлися чадним газом (аудіо)

На Житомирщині восьмеро людей отруїлися чадним газом (аудіо)

Попередня причина загибелі вісьмох людей у Бердичеві на Житомирщині – отруєння чадним газом. Про це повідомив прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.
 
З подробицями - наша кореспондентка Надія Петрина:

"Тіла виявили у двохкімнатній квартирі одноповерхового житлового будинку на кілька господарів напередодні ввечері - о 20 годині. До поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що вже другий день не бачить сусідів, а з їхньої квартири відчувається неприємний запах.

Рятувальники, медики та правоохоронці, котрі прибули на місце події, знайшли у помешканні вже без ознак життя тіла матері, батька, двох їхніх дорослих дітей та двох онуків - трирічного хлопчика та дівчинку-немовля. Серед загиблих і ще дві жінки – дівчина сина власників квартири і сусідка, розповідає начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

6 та 7 березня березня у Бердичеві оголошено траур. Усі загальноміські масові заходи  скасовано. Прощання із загиблими відбудеться 7 березня. В організації поховання допомогу надає місцева влада".

Надія Петрина. Житомирщина, Українське  радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!