Рейтинг Трампа піднявся до найвищої точки за 7 місяців

Рейтинг Трампа піднявся до найвищої точки за 7 місяців

Дональд Трамп отримав найкращі за сім місяців оцінки своїх виборців, отримавши 40 % схвалення американців.

Про це свідчать опубліковані в середу результати соціологічного опитування, проведеного Квінніпекським університетом, повідомляють Українські новини.

Такий показник популярності став найвищим серед усіх аналогічних опитувань, проведених цим університетом за останні сім місяців. Більше половини (51%) респондентів схвалюють те, як Трамп вирішує економічні питання. Близько 70% учасників опитування заявили, що економіка США перебуває зараз у хорошому або відмінному стані (найвищий показник серед опитувань Квінніпекського університету з 2001 року). Близько 75% учасників дослідження також позитивно оцінили свій особистий добробут.

Крім того, вперше більшість респондентів відповіли, що саме Трампу (48%), а не екс-президента Бараку Обамі (41%) слід дякувати за нинішній позитивний стан економіки США. Для порівняння, в березні минулого року 67% учасників опитування ставили в заслугу економічне процвітання саме Обамі (19% - Трампу).

Це вже як мінімум п'яте із нещодавно проведених опитувань, що свідчить про зростання підтримки Трампа серед американців.