Академічна хорова капела Українського радіо розпочала рік колядками

Академічна хорова капела Українського радіо розпочала рік колядками

Аби щедрим на добро був рік, артисти академічної капели Українського радіо 5 січня заколядували  в приміщенні Національної суспільної телерадіокомпанії України. Колядки було чути в усіх кабінетах, коридорах "олівця".

Про заходи, які відбудуться найближчим часом, розповіла Юлія Ткач, художня керівниця та головна директорка хору: "На Василя, 14 січня маємо відповідальний і почесний виступ перед воїнами АТО у Президентському полку. Два дні – 16-17 січня будемо здійснювати запис до Фонду Українського радіо Монументального твору – п’ятичастинної кантати Б. Кривопуста на слова Тараса Шевченка у супроводі Державного естрадно-симфонічного оркестру України".

В останній день січня у Національній філармонії України у співтворчості з Національним академічним духовим оркестром України відбудеться концерт хорової капели Українського радіо.

Лютий розпочнеться проектом Українського радіо та RADIO CHOIR_UA "Love: Cover Story" (до Дня закоханих). Прозвучать кавер-версії світових хітів у співтворчості з Національним академічним духовим оркестром України. Ця подія відбудеться у Будинку звукозапису 8 лютого.

15 лютого Академічна хорова капела Українського радіо візьме участь у прямому ефірі-концерті  на радіо "Культура" з нагоди 80-річчя сучасного українського композитора Анатолія Гайденка. 20 лютого хористи запишуть до Фонду Українського радіо обробки української народної пісні "Ой чия ж то хата з краю".

Завершить зиму Академічна хорова капела Українського радіо 27-28 лютого участю у телевізійних зйомках UA: Перший в програмі Фольк-music з Оксаною Пекун".

Слухайте  Українське радіо. Стежте за афішами Академічної хорової капели .

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.