Проект "Стоп-Земля" представлятиме Україну в Німеччині

Проект "Стоп-Земля" представлятиме Україну в Німеччині

Повнометражний ігровий дебют Катерини Горностай "Стоп-Земля" буде представлений на пітчингу Міжнародного кінофестивалю у Коттбусі (Німеччина).

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Проект разом із іншими 9-ма відібрали зі 125-ох проектів, надісланих із 32 країн. Копродукційний ринок "Connecting Cottbus" відбудеться цьогоріч у листопаді. Це одна із найважливіших платформ пошуку співпартнерів між кіноіндустріями Східної та Західної Європи", - зазначається в повідомленні.

"Стоп-Земля" розповідає про перший чуттєвий досвід підлітків. Це історія 16-річної дівчини Маші та її друзів у найтривожніші для них моменти дорослішання. Сценарій фільму написала сама Катерина Горностай. Це авторський фільм для широкої глядацької аудиторії підлітків і дорослих.

"Стоп-Земля" - спільний проект двох українських продюсерських компаній. Нині українські продюсери Віталій Шереметьєв, Наталія Лібет ("Ессе Продакшн Хаус"), Геннадій Кофман, Ольга Бесхмельніцина ("Магіка-фільм") та Вікторія Хоменко шукають фінансування європейських копродюсерів, сейлз-агентів, дистриб'юторів та фестивалів для цього фільму.

Нагадаємо, під час індустріальних заходів на Одеському міжнародному кінофестивалі у липні цього року проект "Стоп-Земля" назвали одним із найкращих із-поміж 11 учасників та відзначили призом.  

Зйомки картини планується розпочати в грудні 2018 року в Україні. Кінотеатральний реліз запланований на 2020 рік.