Українські стрільці - найкращі в Європі

Українські стрільці - найкращі в Європі

У столиці Азербайджану 4 серпня завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби.

За підсумками першості, спортсмени збірної України очолили загальнокомандний залік, залишивши позаду російських та італійських    стрільців. Наші співвітчизники здобули у Баку 22 нагороди, з них 10 -  найвищого гатунку, повідомляє прес-служба Мінмолодьспорту.
    
"В індивідуальній першості на рахунку "синьо-жовтої" збірної 11 медалей - чотири золоті, три срібні та дві бронзові. У командних змаганнях українці вибороли чотири "золота", п'ять срібних та дві бронзові нагороди", - поінформували у прес-службі. Найбільний внесок до скарбнички збірної зробив 20-річний Павло Коростильов. Львівський стрілець двічі піднімався на першу сходинку континентальної першості в індивідуальних змаганнях, встановивши новий рекорд Європи і світу серед юніорів у вправі МП-10 (581 очко). У складі чоловічої збірної Павло також став дворазовим чемпіоном і володарем срібної та бронзової нагород.

Зазначимо: загалом участь у чемпіонаті взяли близько тисячі спортсменів із 43-х країн континенту, 49 стрільців представляли Україну.