За добу на Донбасі окупанти 17 разів порушили перемир’я

За добу на Донбасі окупанти 17 разів порушили перемир’я

Минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції російсько-терористичні війська 17 разів порушили перемир’я, один український військовий отримав поранення, ще один травмований.

Як повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО, наприкінці минулої доби незаконні збройні формування збільшили обстріли позицій української армії на Донецькому напрямку.

"Починаючи з 19 і майже до 23 години ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї з декількох напрямків бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Крім того, ввечері бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті "Бутівка", - повідомляє прес-центр.

Зазначимо, що на Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі - у Новоолександрівці. Також окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській. На Маріупольському напрямку близько опівночі ворог обстріляв з мінометів калібру 120 міліметрів та гранатометів опорні пункти сил АТО у Лебединському. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь, додали у штабі АТО.