Терористи готують новий наступ на Сході

Терористи готують новий наступ на Сході

Бойовики російсько-терористичних військ готують новий масштабний наступ на позиції української армії. Про це повідомив керівник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

Зокрема він заявив, що терористи розповідають в усіх ЗМІ, що саме українська армія збирається наступати на окуповані території, але ніяких укріплень або оборонних споруд вони не будують, і не готують свої банди до оборони.

Натомість бойовики продовжують активно провокувати наших військових. Минула доба знову відзначилась найбільшою кількістю обстрілів наших позицій за останні тижні. 12 серпня російсько-терористичні війська 152 рази порушили режим припинення вогню. З них більшість - зафіксовано на Донецькому напрямку, повідомляє прес-центр АТО.

70 обстрілів з боку російських найманців по українських позиціях зафіксовано напередодні увечері та вночі на Донецькому напрямку. Бойовики знову використовують "Гради" та артилерію, стріляють із танків і важких мінометів. Найгарячіше на територіях, прилеглих до Донецького аеропорту.