У Росії сьогодні відбуваються вибори до Держдуми

У Росії сьогодні відбуваються вибори до Держдуми

Біля будівлі посольства Російської Федерації у Києві сталися нові сутички, затримано одного з учасників акції. До диппредставництва підтягнулись додаткові сили Національної гвардії. Активістів також побільшало.

В Одесі люди настільки активно протестували проти виборів до держдуми, що поліція затримала біля будівлі Генерального консульства Росії 4 осіб.

Генеральне консульство Російської Федерації у Львові не відчинило своєї брами для потенційних виборців. Біля будівлі чергують охоронці, які відмовилися сказати, чи прийшов на роботу керівник дипустанови.

У Харкові голосування на виборах до Держдуми Росії, що відбувається на території Генконсульства держави-агресора, триває за посиленої охорони бійцями Нацгвардії та поліцейськими.

Правоохоронці чергують по периметру будівлі та на прилеглих вулицях. У людей, які прийшли проголосувати, поліція перевіряє документи та проводить до воріт установи. Біля генконсульства провокацій не зафіксовано.

Як відомо, МЗС України висловило Росії протест у зв'язку з проведенням  виборів в окупованому Криму, назвавши їх нелегітимними.