Втеча до спокою Карпат: Morphom представив новий трек "Хатина"

Втеча до спокою Карпат: Morphom представив новий трек "Хатина"

Morphom представив новий сольний трек "Хатина", який відображає бажання відокремитися від міського життя і знайти спокій у горах. В інтерв'ю Радіо Промінь він поділився, що його сім'я готова залишити звичне життя та переїхати жити у віддалене село, прагнучи затишку, подалі від міського шуму.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Morphom

"Якщо ви запитаєте мою сім'ю, чи готова вона жити далеко в горах, поза цивілізацією, то моя сім'я відповість вам: "так, ми готові", готові до того, щоб жити і менше контактувати з цією буденністю, з шумом, з цим вуликом офісів, людей, які поспішають, автомобілів, які сигналять, сирени, які виють. Мій старший син, все частіше починає говорити, що він готовий, він би хотів жити десь в селі і я такий: "чувак, ти ще молодий, навіть малий" — йому 13 років — "а вже такі дорослі думки, я от у свої 40 тільки до цього дійшов".  По ходу він хоче завести собі собаку і таким чином шукає підхід до своїх батьків. А якщо розбирати пісню "Хатина" та її сенс, то все дуже просто: ми будемо жити у хатині на краю Карпат, будем робити там нових дітей і подалі від всього, що заважає жити нормальним життям", — розповів Morphom Роман Черенов в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Morphom та VovaZiLvova випустили пісню "Рідня".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.