Мить перед розлукою: Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз"

Мить перед розлукою: Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз"

Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз". Пісня відтворює емоції останніх хвилин спілкування ліричного героя з коханою людиною.

Колаборація цих артистів сталася за ініціативи продюсера лейблу ENKO Івана Клименка. "Ми хотіли передати через музику ту особливу атмосферу, що виникає перед прощанням, коли кожна мить важлива", — каже фронтмен гурту Kalush Олег Псюк.

Фото: Пресслужба Kalush 

"Трошки розповім про створення нашого нового треку "Останній раз". Це була досить спонтанна колаборація, мені написав Ваньок Клименко і це була наша перша співпраця в творчості, також це була перша співпраця з Kalush і Balsam. Вийшло дуже цікаво, вийшов гарний трек, у нас всі були професіоналами свого діла, ми зустрілися з хлопцями і за півдня зробили трек. Також хочу подякувати Міші Мелкомяну за класне аранжування і класний біт, Максиму Козаченку за класну гітару і всім хлопцям, які брали участь в нашій колаборації. Оскільки пісню ми писали вп'ятьох, то кожен писав в своїх куплетах про своє, а вийшло в нас все одно про кохання і про щось найважливіше для людей, для стосунків", — розповів Adam Михайло Клименко в ефірі Радіо Промінь.

"Пісня "Останній раз" відтворює мить перед розлукою, де кожне слово та дія набувають особливого значення, демонструючи коханій людині її надзвичайну важливість. Слухайте наш перший спільний трек та діліться враженнями”, – коментує пісню фронтмен гурту Kalush Олег Псюк. 

Нагадаємо, у квітні Kalush Orchestra випустили ліричний трек "Вітер виє".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.