Epolets та Shmiska спільно видали сингл "Плавить"

Epolets та Shmiska спільно видали сингл "Плавить"

Гурт Epolets напередодні релізу нового мініальбому "Темна вода" видав пісню "Плавить", що записана разом зі співачкою Shmiska. Реліз нового мініальбому має відбутися 15 березня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Epolets

"Пісня "Плавить" — це наше нам привітання з першими днями весни. Пісня якраз вийшла 1 березня. Плавить нашого героя від безсилля, це біль від того, що його кохання настільки далеко, що він починає сумніватися в існуванні цього кохання і своїх спогадах, через що сходить з розуму. Ця пісня про страх, який є і кожному з нас, який проявляється несподіваними спалахами, іноді — майже доводить до божевілля. Особисто я була здивована, коли отримала пропозицію від Epolets, тому що до того, як ми познайомилися, я була шанувальницею їхньої творчості, мені подобалися інші композиції, тому ця, певно, зазвучала суперемоційно з моєї сторони. Мені сподобалось працювати з ідеєю. Я можу сказати, що разом ми створили таку різнобічну та цікаву композицію, що це реально чіпляє. І щодо загального висновку в нас обох: взагалі прикрий факт полягає в тому, що плавить зараз нас всіх, але якщо ви відчуваєте, що вас або когось з ваших знайомих плавить аж занадто, пам'ятайте - ви не одні, звернення за допомогою може стати першим кроком до одужання. Не толеруйте поганий стан!", — розповіла Shmiska в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Shmiska видала пісню про людину, що не відчуває кохання.

У липні Epolets випустили сингл "Газлайт".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.