ANKA у фіналі нацвідбору на Євробачення 2024 представить пісню про злети та падіння

ANKA у фіналі нацвідбору на Євробачення 2024 представить пісню про злети та падіння

ANKA у фіналі нацвідбору на Євробачення 2024 виступить з піснею "Палала", що розповідає про злети та падіння, які трапляються в житті кожної людини. Співачка стала учасницею фіналу конкурсу завдяки перемозі у голосуванні, що відбувалося у застосунку "Дія".

0:00 0:00
10
1x

Фото:   Пресслужба ANKA

"На конкурс я готувала декілька демок. Це було дозволено правилами цього року, але дуже рада, що саме "Палала" потрапила до фіналу. Адже ця пісня дуже актуальна зараз. Вона про кожного з нас: про злети та падіння, які трапляються в житті кожної людини та країни, як ми бачимо зараз. На жаль чи на щастя ми всі проходимо багато випробувань, але вони тільки загартовують та роблять нас сильнішими. І, головне, знати, що після кожного падіння ми піднімаємось високо, щоб яскраве сяяти. Падати – це нормально, труднощі є у всіх, ми всі плачемо та зневірюємося. І це нормально, це життя. Але тільки як перестанемо слухати оточуючих і відшукаємо світло свого серця – життя зміниться назавжди. Це і є основним меседжем моєї пісні. Адже найбільша з перемог – це перемога над собою. Так казав мій вчитель сопілки. До речі на сопілці я граю з трьох років. І в пісні це теж яскраво показую. Я мрію представити Україну на Євробаченні, адже моя пісня проста та з глибокими сенсами одночасно. Її зможуть повторювати люди будь-якого віку, будь-якої національності. Неважливо, якою мовою ви говорите, ви зможете наспівувати основний хук. І це ми бачимо по відгуках іноземних єврофанів. Пісня качає, легко запам'ятовується та об'єднує як і етнічну, так і електрокачову частину. І це перша в історії пісня з поєднанням фонку та фольку. Тому якщо тобі сподобався мій трек – буду вдячна за підтримку", — розповіла ANKA в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Також читайте інтерв'ю ANKA: "Я хочу показати Україну як драйв, як силу"

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з усіма учасниками фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.