Ексклюзивні радіопрем’єри фіналістів Національного відбору Євробачення-2024 на Радіо Промінь

Ексклюзивні радіопрем’єри фіналістів Національного відбору Євробачення-2024 на Радіо Промінь

12 січня о 18:00 в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь відбудеться ексклюзивна радіопрем’єра пісень фіналістів Національного відбору на Євробачення-2024. Всі пісні фіналу будуть представлені учасниками відбору особисто. Слухайте шоу на радіохвилях або зранку на найбільших подкаст-платформах. 

На стрімінгових платформах опубліковані пісні 11 фіналістів Нацвідбору Євробачення-2024. Одночасно з цим в ефірі Радіо Промінь розпочинається серія ексклюзивних премʼєр та інтерв'ю з фіналістами. 

Радіо Промінь є офіційним радіопартнером Євробачення в Україні.

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Слухачам важливо не тільки познайомитися з конкурсними піснями, а більше дізнатися про учасників фіналу Нацвідбору, щоб визначитися з гідним представником України на Євробаченні. Аудиторія Радіо Промінь давно не обмежується слухачами радіоефіру  шоу Селекція публікується на подкаст-платформах, а шоу "Вікенд Нової Музики" можна буде подивитися в ефірі марафону "Суспільне. Спротив" місцевих телеканалів Суспільного та на YouTube-каналі Радіо Промінь. Текстові версії ексклюзивних інтерв'ю публікуватимуть на сайті Українського Радіо в розділі Радіо Промінь", — розповів ведучий та продюсер Радіо Промінь Олександр Стасов.

Уже скоро всі українці обиратимуть найкращу пісню, що має підкорити Європу і світ, та представити Україну на міжнародній арені. У першому  епізоді шоу "Селекція" реперка alyona alyona та Jerry Heil на Нацвідборі представляють пісню "Teresa & Maria". На голоси українських жінок розраховуватиме Ingret, яка на конкурсі виступить з піснею "Keeper". Yaktak спробує отримати статус представника України на цьогорічному Євробаченні піснею "Lalala". Завдяки слухацькому голосуванню у фіналі Нацвідбору з піснею "Палала" виступить Anka. Дует Nazva намагатиметься підкорити Євробачення піснею "Slavic English". Drevo свій біль перетворив у конкурсну пісню "Endless Chain"

Свої конкурсні пісні Нацвідбору на Євробачення-2024 у наступному випуску шоу "Селекція" представлять Melovin, Yagody, Skylerr, Nahaba, Ziferblat. Але їх ви також почуєте у цьому випуску шоу. 

Окрім того, ми послухаємо новинки, що видали VovaZiLvova, LAUD & Yarima та Ustym Buk.

Два тижні поспіль в прямому ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" з Ксенією Івась відбудуться ексклюзивні інтерв'ю з усіма фіналістами, представниками України на Євробаченні різних років та музичним продюсером Нацвідбору 2024 Дмитром Шуровим.

13 січня — ANKA, NAZVA, Drevo

14 cічня — alyona alyona & Jerry Heil, YAKTAK, NAHABA

20 cічня — SKYLERR, Ziferblat, YAGODY

21 січня — INGRET, MÉLOVIN

Також 20 січня в ефір "Вікенду Нової Музики" завітає представниця України на Пісенному конкурсі Євробачення-2010 Олена Тополя (Alyosha), а 21 січня — музичний продюсер Національного відбору на Євробачення-2024 Дмитро Шуров.

Тож вмикайте Радіо Промінь щовихідних з 11:00 до 15:00, аби почути ексклюзивні інтерв'ю з фіналістами Національного відбору на Євробачення-2024.

Фінал Національного відбору на Євробачення-2024 відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця відбору та представника України на Євробаченні-2024 визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад зіркового журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування. 

Ексклюзивні влоги, унікальні зйомки з репетицій та бекстейджів конкурсантів, найяскравіші моменти з поїздок української делегації на конкурс, прямі ефіри та перші емоції учасників після виступів — усе це прихильники конкурсу зможуть знайти на ютуб-каналі Суспільного про "Євробачення-2024".

68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня.

Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери Євробачення.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представника України на Пісенному конкурсі Євробачення-2024.

Радіо Промінь — перша музична радіостанція України, що працює в ефірі з 1965 року. За форматом — музично-інформаційний канал. Має загальнонаціональне покриття, мовить 24 години на добу. З усіма частотами в регіонах та лінками на соцмережі Суспільного можна ознайомитися за посиланням. Радіоканали Суспільного також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.