Molodi випустили пісню про втрачене кохання

Molodi випустили пісню про втрачене кохання

Гурт Molodi видав танцювальний трек "Краплями", що розповідає про втрачене кохання. Одночасно із релізом пісні на потокових сервісах, на YouTube було презентовано відео зняте режисером Олександром Гоподіновим.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Molodi

"Представляємо наш новий трек про втрачене кохання "Краплями". Це романтичні спогади з особистого життя кожного з нас, що перетворюється на історію головного героя пісні "Краплями". Він їде під дощем темним містом, краплі стікають склом, мов сліди минулого. Ліричний герой відчуває тугу за стосунками, які скінчилися. Він згадує минулі дні та ночі, які колись були наповнені коханням і щастям і відчуває непереборне бажання знову відновити втрачений зв'язок. Озираючись назад, ліричний герой сподівається, що кохана людина ще раз зігріє його серцем. Разом із піснею "Краплями" ми презентуємо відверте і меланхолійне відео. У ньому ми знялися вдвох, але в різних мізансценах. Два незнайомці, які за різних обставин переживають ті самі емоції після розставання із коханою людиною. Сподіваємося, що ця історія знайде відгук в серцях наших слухачів", — розповіли Molodi в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Molodi перевидали у дуеті з Michelle Andrade трек "Скарб"

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.