Roxolana з друзями-музикантами записала різдвяний альбом

Roxolana з друзями-музикантами записала різдвяний альбом

Roxolana зібрала друзів музикантів, з якими до свят записала альбом "Настрій: колядувати". У запису колядок і щедрівок взяли учать Monatik, Dantes, гурт KAZKA, Пилип Коляденко та Марія Квітка. Прибуток від релізу буде направлено на благодійність.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь 

"До альбому "Настрій: колядувати" увійшли колядки, щедрівки та віншування. Ви можете почути як загальнонаціональні колядки та щедрівки, так і більш старовинні. Деякі з них ми виконали в традиційному форматі, а деякі дуже круто змінили і модернізували. До альбому долучилися неймовірно талановиті українські артисти, яких я дуже люблю і поважаю. Це Monatik, Dantes, гурт KAZKA, Пилип Коляденко та Марія Квітка. З кожним з артистів ми виконуємо колядку у дуеті. Також до альбому долучилися віншувальники. Віншування – це такі різдвяні привітання, їх зачитали Олександра Машлятіна з "Жіночого кварталу", - Євген Янович і Тимур Мірошниченко. Також в альбомі можна почути хлопчика Матвія, який є голосом легендарного хіта "А скоро вже буде Паска". Тож він записав віншування "А скоро вже буде Різдво". Також у альбомі є колядка, яку ми виконуємо всі гуртом. І в одній із колядок ми засемплували голос Тіни Кароль з однойменної колядки "Добрий вечір тобі". Тож біжіть слухати. Від моменту ідеї до моменту фінального вигляду альбому і завантаження його на майданчик минуло трохи менше трьох тижнів. А насправді це дуже короткий термін для проєкту такого масштабу. Але я дуже вдячна артистам за те, що вони так швидко зібралися і пішли назустріч. Проєкт також є благодійним. Це важливо сказати. Адже всі кошти із прослуховування альбому підуть на благодійність діткам у фонд "Запорука". Також альбом буде представлений у відеоформаті, 24 грудня його можна буде побачити на нашому YouTube-каналі. Бажаю вам насолодитися альбомом. І я сподіваюся, що він буде вас зігрівати в найтемніші і найсумніші часи", — розповіла Roxolana в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Roxolana видала мініальбом "Настрій: спішити жити".

Також читайте інтерв'ю ROXOLANA: Зовсім маленькою я мріяла бути у спецназі.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.