"Крихітка" вирушає у благодійний тур Німеччиною

"Крихітка" вирушає у благодійний тур Німеччиною

Група "Крихітка" у вересні та жовтні дасть шість благодійних концертів у Німеччині, щоправда, не основним складом.

В ефірі шоу "Селекція" вокалістка "Крихітки" Саша Кольцова розповіла, що виступатиме з колишнім гітаристом гурту "Крихітка Цахес" Миколою Матковським. Також вона проанонсувала випуск вінілової платівки альбому "На першому місці" та двох дитячих книжок.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Крихітка

"Добігає кінця запис нашого нового альбому "Мегалюбов", і ми сподіваємося встигнути відкатати невеличкий тур Україною. А також на вересень та жовтень заплановано кілька концертів у Німеччині. Оскільки мої музиканти не можуть виїхати, ми гратимемо з моїм екс-гітаристом Миколою Матковським, який вже понад 10 років мешкає в Німеччині. Також у мене невеличка персональна новина. Цієї осені вийдуть мої дитячі книжки. Це будуть дві маленькі книжечки для дітей від 0 до 5 років. Одна називається "Малюк чує звук", а інша — "Зубна поліція". Я би дуже хотіла, аби книжки супроводжували дитячі пісеньки на ці теми. Ми почали збирати кошти на цей проєкт, і його також можна підтримати, скидаючи гроші на банку, за що я дуже вдячна всім, хто підтримує. Тому я сподіваюся ще встигнути записати до кінця року принаймні половину або, може, навіть весь невеличкий дитячий альбом. Також ми плануємо концерт у Києві і випуск вініла цієї осені. Я знаю, що вже тираж надрукований і готується поліграфія. Ті, хто шанують вініл, зможуть придбати платівку на першому місці нашого першого колективу "Крихітки Цахес"", — розповіла вокалістка гурту "Крихітка" Саша Кольцова в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому група "Крихітка" видала сингли "Ланцюг" і "Ялта".

Також читайте інтерв'ю: Саша Кольцова (Крихітка): У мене багаторольова модель реалізації себе в світі.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.