Гурт "Квіткіс" вшанував новим альбомом культових українських музикантів 90-х

Гурт "Квіткіс" вшанував новим альбомом культових українських музикантів 90-х

Гурт "Квіткіс" видав новий студійний альбом "Ритмоплин", до якого увійшло 9 треків. Реліз присвячено культовим українським музикантам 90-х, які створювали та розвивали українську альтернативну сцену.

Саундпродюсером нового альбому, як і попередніх релізів гурту,  виступив Костянтин Шелудько.

В ефірі Радіо Промінь вокаліст гурту "Квіткіс" Дмитро Войналович проанонсував випуск розширеної версії альбому "Ритмоплин".

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Квіткіс

"До нашого нового альбому "Ритмоплин" увійшло 9 пісень, 8 з яких присвячені культовим гуртам, які створювали і розвивали українську альтернативну сцену, починаючи від початку 90-х, а дехто навіть і раніше.

Хтось говорить, що цей лонг-плей, який став для нас вже третім, просякнутий духом нульових. Ми і не сперечаємось. Хочеться, щоб, слухаючи наші нові пісні, люди, які в юності фанатіли від "Димної Суміші", "Тартака", "ТНМК" та інших культових команд, згадували собі ще й "Злюки Бобри", "КітПес" та "Пригоди Джекі Чана". Але щоб це була не ностальгія, а просто приємні спогади. Буде круто, якщо, прослухавши "Ритмоплин", люди згадають щось приємне зі свого минулого, і це покращить їм настрій. До речі, дев'ятий трек — він не зовсім і пісня. Він типу респект молодим артистам, які роблять щось велике для української музичної культури прямо зараз. Ми плануємо випустити ще одну розширену версію альбома, куди увійдуть скіти і, можливо, якісь лайви. Таким чином, "Ритмоплин" стане першим в Україні, а може, і в світі, рок-альбом зі скітами", — розповів вокаліст гурту "Квіткіс" Дмитро Войналович в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у серпні ​​"Квіткіс" представили пісню про божевільне прагнення отримати кохання.

Також читайте інтерв'ю: Дмитро Войналович (Квіткіс): "Кохання, любові та пристрасті має бути більше в житті кожного".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.