Тріо Botashe новим синглом збирає гроші для ЗСУ

Тріо Botashe новим синглом збирає гроші для ЗСУ

Львівське тріо Botashe видало літній сингл "Біла футболка". Легкість та простота цієї пісні створює атмосферу, що спрямована відволікти слухача від рутини буденності. Весь прибуток з продажу мерчу синглу гурт обіцяє направити на потреби Збройних Сил України.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба тріо Botashe

"Трек отримав назву "Біла футболка" та побачив світ разом з відеороботою, яку, як і майже всі попередні, відзняв нам молодий та від того не менш талановитий режисер Віталій Слодиницький. В підтримку цього треку ми з нашою командою випустили мерч з однойменним принтом "Біла футболка", весь прибуток з якого ми направимо на потреби наших Збройних Сил. На нашу думку, легкість та простота цієї пісні створює атмосферу, що спрямована трохи відволікти слухача від рутини буденності і усього того, що нас зараз оточує. А її танцювальний ритм не залишить байдужим та змусить рухатись в такт навіть найбільш нетанцюючих людей. Цей сингл відрізняється від усіх попередніх в першу чергу стилем інструменталу, продюсером якого, як і завжди виступив наш Білий Бо. В такому векторі ми спробували себе вперше і нам наче сподобалось, тепер чекатимемо зворотній зв'язок від слухачів. Щодо наших творчих планів, то обіцяємо не зупинятись. Вже не за горами нові релізи, і ми знову з вами почуємось тут. Ну що ж, друзі, слухайте українське, переходьте на українську, донатьте та підтримуйте наших воїнів, і все буде Україна!", — розповів учасник тріо Botashe Тася Тарас Дідух в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні тріо Botashe випустило сингл "Океан".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Новий сезон шоу "Селекція" в ефірі Радіо Промінь розпочнеться 8 вересня о 18:00.