Epolets представили пісню про психологічні маніпуляції

Epolets представили пісню про психологічні маніпуляції

Одесити Epolets випустили сингл "Газлайт". Нова пісня розповідає про психологічні маніпуляції, метою яких є змусити жертву сумніватися в адекватності свого сприйняття реальності.

 

Фото: Пресслужба гурту Epolets

"Перед тим, як писати нову пісню, я завжди вагаюся, чи доречно зараз писати про щось, крім війни. Війна несе багато фізичного насилля, через що психологічне відходить на другий план в тінь. Головною психологічною проблемою, звісно, що зараз є ПТСР, але є багато інших, про яких говорять менше чи взагалі про них не знають.

Однією з таких проблем є газлайтинг, і газлайтинг — це не якийсь новомодний термін, а реальний вид психологічного насилля, з яким ми стикаємося кожен день, частіше за все в родині чи з близькими людьми.

Але є приклади, які ви точно знаєте, — геополітичні. Наприклад, кацапи з їхніми "нас там нєт", коли всі знають, що вони там є. Отже, хотілося написати про цю проблему більше. Відео на пісню вже є на нашому YouTube-каналі", — розповів вокаліст гурту Epolets Павло Варениця в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.