Demchuk у новій пісні зізнався у коханні

Demchuk у новій пісні зізнався у коханні

Demchuk почав у піснях розповідати відверті особисті історії. Артист видав новинку "Вічність", що є його зізнанням у коханні.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Хочу розповісти про пісню "Вічність", на яке мене надихнуло справжнє кохання. Почуття, які набагато більші і вищі, ніж все, що я відчував до цього. Серця, пронизані стрілою купідона та нестача вічності разом. Про це я співаю в новому синглі. Саме у цій пісні ліричним героєм є я сам, адже "Вічність" — це справжні зізнання у чистому і шаленому коханні, яке я шукав із часів пісні "Sorry". Відеоробота, яка планується, буде розповідати про двох героїв, що змогли відшукати одне одного в цьому величезному світі, коли вже на це ніхто не очікував. Дотики двох протилежностей, що руйнують часто простір навколо, створюючи щось нове, щось неземне та настільки ж незрозуміле, як і прекрасне", — розповів Demchuk в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Demchuk презентував кліп на пісню нацвідбору на Євробачення.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.