Tonie Tonite видав надихаючий сингл "Світанок"

Tonie Tonite видав надихаючий сингл "Світанок"

Tonie Tonite видав надихаючий сингл "Світанок", який є піснею-надією на скорішу перемогу України у війні.

Фото: Пресслужба Tonie Tonite

"Нещодавно відбулася прем'єра мого нового треку  "Світанок". Ця пісня про те, що, як би не було важко, життя в Україні продовжується. І надалі буде тільки краще, бо після кожної тяготи завжди приходить полегшення. "Світанок" — це пісня-надія, надія на нашу скорішу перемогу і мирне, щасливе життя. Пісня-світло, світло української душі, яке неодмінно подолає темряву, як-то після найбільш темного часу завжди настає світанок, який неодмінно засяє над усіма українськими містами і зігріє серце кожного українця.

Зараз я займаюся волонтерством, зокрема беру участь в благодійних концертах на підтримку військових та переселенців, а також спрямовую свою діяльність на відродження та становлення музичної культури в Україні. На днях я з іще одним артистом нашого музичного угрупування 044 Music Entertainment, Давидом, і командою повернулися з Донбасу, куди їздили провідати наших бійців, що воюють на Бахмутському напрямку, та завести їм необхідне. Отже, трохи волонтеримо, зібрали студію в Києві, готуємо нові релізи, знімаємо, монтуємо, плачемо, сміємося і дякуємо Всевишньому за кожен прожитий день на цій землі. Таке життя", — розповів Tonie Tonite в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.