"Діти Інженерів" видали пісню про речі, які перекривають неминучість смерті

"Діти Інженерів" видали пісню про речі, які перекривають неминучість смерті

Гурт "Діти Інженерів" випустив сингл "Каштани". Пісня розповідає про речі, які перекривають відчуття неминучості смерті.

Наразі гурт готується до першого публічного виступу, що відбудеться 30 липня у Львові на фестивалі Faine Misto.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Діти Інженерів

"Пісня "Каштани" — про такі рідні й чудові речі, які перекривають навіть відчуття неминучості смерті. Чому саме каштани? Я сам родом із Чернігова, там на вулицях росте дуже багато каштанів. Коли вони розквітали, для мене це завжди був знак приходу літа. Це час, насичений ендорфінами, і для мене досі це дуже приємне відчуття дому. На початку повномасштабного вторгнення я спілкувався зі своїм другом з Чернігова, і він сказав таку фразу: "Сподіваємось, цього літа ще пограємо в баскетбол в українському Чернігові". І на мене нахлинуло це відчуття, що я можу втратити свій дім і все, що з ним пов’язано. На щастя, цього не сталося. Але гітарист нашого гурту Діма родом зі Скадовська, який зараз під окупацією. І я вірю, що, так само як ми змогли відбити Чернігів, повернуться усі окуповані частини України. Саме тому відчуття смерті мені не страшне, я маю приємне відчуття того, що Україна буде вільна і незалежна. Зараз ми працюємо над підготовкою дуже важливого для нас івенту — це фестиваль Faine Misto. Ми будемо виступати у Львові 30 липня. Запрошуємо всіх відвідати, хто хоче побачити нас наживо, бо це наш перший публічний виступ", — розповів бас-гітарист гурту "Діти Інженерів" Сергій Пухов в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні "Діти Інженерів" і Halepa видали пісню про проблеми ментального здоров'я.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.