Lida Lee у новому кліпі розбудила свою внутрішню дитину

Lida Lee у новому кліпі розбудила свою внутрішню дитину

Lida Lee після тривалої паузи представила сингл "Прокидайся". Новою піснею артистка закликає слухачів дати волю внутрішній дитині та реалізувати свої мрії. Разом із релізом пісні на стрімінгах, на YouTube презентовано кліп, який зняла режисерка Єлизавета Мовшина.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Lida Lee

"Я неймовірно щаслива презентувати вам свою нову пісню, що має назву "Прокидайся". Багато хто подумав: мабуть, це пісня про кохання. Можливо. Але сьогодні вона для мене має зовсім інакший сенс, тому що це пісня про мене, мій стан, про мою внутрішню дитину, яка дуже довго спала і не дозволяла собі вирватися на волю й показати себе справжню. Але сьогодні все інакше. Так склалося, що я і моя музична команда — педанти. Якщо ми щось робимо, то це має бути круто і якісно. Цю пісню ми писали майже пів року, шукали для мене нове звучання, щоб це була зовсім інакша Lida Lee, яку ще ніхто не бачив такою і не чув. Тому зараз дуже класний стан, в якому ми перебуваємо з командою. Вже готуємо нову пісню, яку ви почуєте зовсім скоро, ми не будемо більше так тягнути і восени плануємо перший альбом. І ще з важливих новин — дуже хочу запросити вас на свій ютуб-канал, де ви зможете побачити відеокліп на мою нову пісню. Маленький спойлер — мене у цьому кліпі майже не буде. Там ви зможете побачити справжню внутрішню дитину, яка живе в кожному з нас, я в цьому впевнена. І можливо, десь зустрінете себе. Режисеркою цієї роботи стала Єлизавета Мовшина. Ми довго мріяли попрацювати саме з цією командою. Це перший великий відеокліп мене як сольної самостійної артистки. Тож я вас запрошую і дуже чекаю на ваші коментарі", — розповіла Lida Lee в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.