Cloudless Orchestra новою піснею закликають не переставати мріяти

Cloudless Orchestra новою піснею закликають не переставати мріяти

Група Cloudless Orchestra випустила сингл "Пройде". Це остання пісня, що записана з двічі екс-вокалістом Юрієм Каналошем, який залишив гурт влітку 2022-го року.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Наша нова пісня "Пройде" — це суто позитивний меседж, який буде нас надихати і запалювати в нас надію на те, що наше життя, хоч і не буде таким, як раніше, але ми зможемо і далі мріяти, любити, працювати заради себе, заради майбутнього. Ми не переслідуємо цілей, щоб набрати мільйони переглядів. Ми хочемо, щоб було більше місця для позитиву і надії для того, щоб люди не забували, що таке мріяти.

Щодо майбутніх наших планів, то, по-перше, це вижити. Дуже хочеться побачити кінець війни, вільні Донецьк, Луганськ та Крим, з'їздити додому у свій рідний Донецьк. Десь глибоко в душі є бажання творити, йти далі, грати концерти. Взагалі ми міркуємо більше про наші волонтерські проєкти і те, як допомогти нашій армії. Є один великий план, щоби бути частиною української та світової музики, щоб бути почутим як артист, музикант й українець", —  розповів засновник Cloudless Orchestra Антон Панфілов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.