LAUD повернув у новій трактовці хіт Океану Ельзи

LAUD повернув у новій трактовці хіт Океану Ельзи

LAUD повернув у новій трактовці хіт Океану Ельзи "Не Питай". Цьогоріч пісні виповнюється 18 років. Артист створив танцювальну версію популярної балади.

Фото: Пресслужба LAUD

"Все почалось з проєкту "Танці з зірками", на якому я вперше заспівав пісню "Не питай". І відчув її якоюсь особливою для себе серед усіх пісень, які співав на проєкті, і отримав дуже багато позитивних відгуків про своє виконання. Тоді я вирішив зробити свою версію "Не питай", але в зовсім іншому звучанні. Разом з талановитим саундпродюсером Дімою Дредлоком ми зробили зовсім інший танцювальний кавер на цю пісню. Як на мене, звучить дуже круто. Ця пісня — це історія про чоловіка, який хоче побачити, відчути, обійняти свою кохану людину і хоче бути поруч, відчувати залежність від цієї любові, яка є між ними двома. Я впевнений вам сподобається моя каверверсія", — розповів LAUD в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому LAUD видав сингл Stop The War

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.