06:35:01 - 06:50:01

Картопля – другий хліб для українців. Саме тому цей продукт вирощується на більшості присадибних і дачних ділянок. Хоч і поступово, але зростає кількість фермерських та інших аграрних господарств, які спеціалізуються на виробництві бульб. Однак ні за кількісними, ні за якісними показниками українська картопля наразі не може порівнятися з європейськими врожаями. У чому ж їхній секрет успіху? Які особливості вирощування картоплі, наприклад, за голландською технологією? Чи вигідно займатися цим бізнесом в Україні? А також – чи розвивається агрострахування в Україні? Як сонячна енергія може здешевити зрошуване землеробство? Що стимулює укладання угод за аграрними розписками на Рівненщині?

    Ваше повідомлення відправлене
    • капча