Спецпроєкт "Леся Українка: 30 радіоісторій"
Спецпроєкт "Леся Українка: 30 радіоісторій"

Чому радянська влада споруджувала пам'ятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо "Культура" знає відповіді на всі ваші "чому". Леся Українка та її реальність і тридцять радіо історій про неї.

Передачі з архіву Культури

Леся Українка та її реальність - і тридцять радіоісторій про неї. "Особистість"

Чому радянська влада споруджувала пам'ятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 30: "День Лесі Українки"

Чому радянська влада споруджувала пам'ятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 29: "Любов"

Чому радянська влада споруджувала пам'ятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 28: "Дитинство"

Чому радянська влада споруджувала памятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 27: "Останні дні"

Чому радянська влада споруджувала памятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 26: "Праця"

Чому радянська влада споруджувала памятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 25: "Псевдонім"

Чому радянська влада споруджувала пам'ятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 24: "Драми"

Чому радянська влада споруджувала памятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 23: "Фото "

Чому радянська влада споруджувала пам'ятники Лесі Українці, але катувала в ГУЛАГу її родичів та друзів? Радіо Культура знає відповіді на всі ваші “чому”. Леся Українка та її реальність - і тридцять радіо історій про неї. Серія 22: "Музеї"