Група "СКАЙ" готує спеціальні релізи до свого двадцятиріччя

Група "СКАЙ"  готує спеціальні релізи до свого двадцятиріччя

Гурт "СКАЙ" до свого двадцятиріччя видасть альбом хітів записаний разом із симфонічним оркестром та представить нову концертну програму. 16 квітня музиканти оприлюднили новий сингл "Легковажна", що увійде до сьомого студійного альбому, реліз якого має відбутися навесні 2022 року.

0:00 0:00
10
1x

"Десь пів року тому я її написав "Легковажну" і зрозумів, що вона захоплює тебе такою весняною хвилею, в тебе потім навіть післясмак залишається. І кліпом ми це підкреслили. Прекрасним, чудовим кліпом, який знімали три дні, ну і, звісно, своїми вусами. Аудиторія розділилася, до речі, 50 на 50. Одні кажуть збрий, інші кажуть - класно тобі. В цьому кліпі я граю роль кур'єра з доставки і я вирішив, що буде прикольно, якщо я видозмінюся трішки зовні. Я не буду брехати, це два в одному. Я хотів спробувати як мені з вусами і знайшов причину та можливість", - розповів фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Наразі група "СКАЙ" продовжує готуватися до святкування свого двадцятиріччя. Музиканти працюють над створенням нової концертної програми та записують два нові альбоми.

"Дуже сильно планувати на якусь аж купу років - це невдячна справа. Тому робимо по відчуттях і по можливостях. Новий альбом всі почують навесні 2022 року. Ювілейна збірка "СКАЙ-20" вже, до речі, є на музичних інтернет-платформах. Новий альбом хітів із симфонічним оркестром ви почуєте восени цього року, до кінця цього року він буде. І це не тільки альбом, це буде концертна програма з симфонічним оркестром. Тобто, "Тебе це може вбити" з симфонічним оркестром, "Best Друг" із симфонічним оркестром - повірте, це варто послухати, я вам серйозно кажу", - розповів фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у квітні група "СКАЙ" видала ювілейну збірку.

У грудні Олег Собчук презентував сольний проєкт.

Фото: Яна Сочевічек. Радіо Промінь