Фани "Ліверпуля" зазнали нападу у столичному кафе

Фани "Ліверпуля" зазнали нападу у столичному кафе

У поліції склали адмінпротоколи щодо двох учасників бійки у київському кафе, під час якої зазнали тілесних ушкоджень двоє вболівальників футбольного клубу "Ліверпуль".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці затримали двох осіб, які брали участь у бійці, і до управління поліції доправили двох постраждалих іноземців. Під час спілкування затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а потерпілі - відмовилися від написання заяв", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

На двох затриманих складено адміністративні протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 24 травня у Києві стався напад на вболівальників англійського футбольного клубу "Ліверпуль", які приїхали на фінал Ліги чемпіонів. Група з 20 хуліганів у масках атакувала вболівальників, які перебували у закладі.

Зазначається, що шанувальники англійського клубу використовували столи і стільці, щоб захиститися від атак. У результаті інциденту кілька фанів дістали порізи голови і шиї.

26 травня на стадіоні "Олімпійський" у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому зійдуться у двобої "Ліверпуль" і "Реал".