У лікарнях Львівщини перебувають 26 працівників заводу "Фуджікура" (аудіо)

У лікарнях Львівщини перебувають 26 працівників заводу "Фуджікура" (аудіо)

У інфекційних лікарнях Львівщини ще перебувають 26 працівників заводу "Фуджікура", на якому в середині грудня було зафіксовано спалах кору. Загалом відтоді захворіло 38 працівників підприємства.
 
Розповідає наша кореспондентка Наталія Козачук:
         
"17-го грудня вже минулого року до Львівської обласної інфекційної лікарні було госпіталізовано перших дев’ятьох працівників підприємства, яким діагностували кір. Відтоді ще 29 працівників заводу "Фуджікура", розташованого в селі Підрясному Яворівського району, опинилися на лікарняних ліжках з таким же діагнозом.

Серед хворих – 26 львів’ян, решта – жителі шести районів області та один житель Хмельниччини. 12-тьох осіб уже виписали з лікарень, решта – лікуються, як стаціонарно, так і амбулаторно.

Загалом в останні місяці в області зафіксовано чотири спалахи кору, та на "Фуджікурі" - найбільший, - розповів заступник директора обласного лабораторного центру міністерства охорони
здоров’я України Олег Когут.

Загалом минулого місяця в області зареєстровано 50 випадків захворювання на кір. Серед хворих – шестеро малюків, жоден із яких не мав щеплення від цієї недуги".

Наталія Козачук, Львівщина, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!