Україна демонструє ефективність енергетичної політики

Україна демонструє ефективність енергетичної політики

Президент України Петро Порошенко заявив, що, незважаючи на влаштовану Росією енергетичну блокаду, Україна третій рік поспіль демонструє ефективність енергетичної політики.

Про це він сказав під час відкриття першої черги заводу з виробництва кабельних мереж "LEONІ" у Коломиї на Івано-Франківщині, повідомляє Укрінформ.

"Дуже важливо - наведений порядок в енергетиці. Незважаючи на те, що Росія влаштувала нам    енергетичну блокаду, ми вже третій рік поспіль демонструємо ефективність української енергетичної політики", - зазначив Порошенко.

Глава держави наголосив, що йому надзвичайно приємно було почути від німецьких партнерів про те, як кардинально змінився за останні 2,5 - 3 роки бізнес-клімат в Україні, інвестиційний клімат, ставлення людей до інвесторів.

Нагадаємо, за словами Порошенка, нині в Україні працює програма децентралізації - реальна передача повноважень із Києва до обласної ланки, до районної ланки, коли всі проблеми інвестор може вирішити там. Внаслідок ефективних антикорупційних кроків інвестори не мають жодних проблем із поверненням ПДВ, що було раковою пухлиною впродовж останніх 23 років", - резюмував Президент.