Названо переможців "Magnum Photography Awards"

Названо переможців "Magnum Photography Awards"

Журі щорічного міжнародного фотоконкурсу "Magnum Photography Awards" оголосили імена переможців 2017 року.

Про це повідомляє  "LensCulture".

Фотоконкурс проводиться спільно агентством "Magnum" та журналом "LensCulture". Серед всіх надісланих світлин судді обрали 10 робіт переможців у 6 номінаціях: "Вулична фотографія", "Фотожурналістика", "Документальна фотографія", "Портрет", "Художнє фото" та "Відкрита номінація". У кожній з них вони визначали найкращі знімки у двох категоріях – "Серія" та "Одна фотографія".

Цього року у фотоконкурсі брав участь 41 конкурсант, а надіслані світлини оцінювали фотографи агентства "Magnum" Девід Херн, Алек Сот, Сьюзан Майзелас, фоторедактор журналу "National Geographic" Сара Лін, креативна директорка фонду "Aperture" Леслі Мартін, головний редактор "LensCulture" Джим Каспер, засновник та директор "LagosPhoto Festival" та Фонду африканських митців Азу Нвагбогу, незалежна кураторка Юмі Гото.

Усі знімки учасників, які брали участь у конкурсі, будуть представлені у галереї у Лондоні, а переможці міжнародного фотоконкурсу отримають грошовий приз у розмірі 27 тисяч доларів, а також можливість співпрацювати з фотоагентством "Magnum".