Україна приймає "Євробачення"

Україна приймає "Євробачення"

На офіційній сцені "Євробачення-2017" у Міжнародному виставковому центрі у Києві, 9 травня - перший півфінал. Змагатимуться  представники 18 країн.

Саме 9 травня визначать 10 пісень та їх виконавців, які отримають найвищі бали за результатами глядацького і суддівського голосування та боротимуться за перемогу своєї країни у фіналі конкурсу 13 травня.

Другий півфінал відбудеться 11 травня. Місце у фіналі виборюватимуть 19 учасників. Ще 6 виконавців потраплять до головного фіналу автоматично: це представники України - як господарки конкурсу, - та Великобританії, Іспанії, Італії, Німеччини і Франції  - країн-засновниць та спонсорів "Євробачення".

Українське радіо транслюватиме основні події 62-ого Міжнародного пісенного конкурсу в прямому ефірі. 9, 11 і 13 травня трансляція розпочинатиметься на Першому каналі та Другому каналі "Промінь" о 22 годині.

9 травня робота  Київського метрополітену через конкурс "Євробачення" триватиме на 2 години довше, а в день фіналу, 13 травня, метро працюватиме довше на 3 години.