Доба на Донбасі не минула без втрат

Доба на Донбасі не минула без втрат

За минулу добу на Донбасі внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, троє дістали поранення, повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник. За його словами, найбільше ворожих обстрілів учора було зафіксовано на Маріупольському напрямку. Там, як і раніше, основні бойові дії зосереджені на ділянці фронту Павлопіль - Широкине.

На Донецькому напрямку ворог застосовував зброю по всій лінії фронту, за винятком Донецького аеропорту. Крім того, в населеному пункті Залізне Торецької міськради ворожий снаряд влучив у житловий район. У будинках пошкоджені вікна та електромережі, розповів Олександр Мотузяник.

Він також розповів про мету інспекції військових частин у Ростовській області Росії - це перевірка наявності або відсутності військової діяльності, яка має підлягати попередньому повідомленню. У рамках заходів інспектування планується отримання інформації від командирів російських підрозділів, вертолітний обліт і сухопутна перевірка російської території.

Росія погодилася допустити інспекторів із України до військових об'єктів у Ростовській області, яка межує з окупованим Донбасом.