Доба на Донбасі не минула без втрат

Доба на Донбасі не минула без втрат

За минулу добу в зоні конфлікту на Донбасі один український військовослужбовець загинув і шестеро дістали поранення. Про це сьогодні у Києві повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко. Загинув наш захисник поблизу Опитного, що на Донеччині, четверо бійців були поранені теж на Донеччині - в Авдіївці, один - у Новоолександрівці, що на Луганщині, та ще один - в Широкиному, що у маріупольському секторі.

Найменше ворожих обстрілів цієї доби, традиційно, сталося на Луганщині. Тут основні бойові дії розгорнулися у Попаснянському районі. У темну пору доби проросійські бойовики поливали вогнем українські позиції, активно застосовуючи міномети і бронетехніку. Неспокійно було у Станиці-Луганській,
Кримському та Новотошківському.

Незмінні гарячі точки фронту також у маріупольському секторі - це Мар'їнка, Красногорівка та Широкине. А під Богданівкою ворог пішов у наступ - диверсанти спробували боєм захопити наші позиції, однак, ворожу атаку наші бійці успішно відбили. Та найагресивніше окупанти поводилися на донецькому напрямку, поінформував Андрій Лисенко.