Піротехніки ДСНС попали під обстріл

Піротехніки ДСНС попали під обстріл

На Донбасі піротехніки Держслужби з надзвичайних ситуацій під час обстеження прилеглої до газопроводу території потрапили під обстріл бойовиків поблизу Мар'їнки. У прес-службі зазначили, що жертв та поранених немає і підрозділ повернувся до місця дислокації.

Як відомо, сьогодні окупанти здійснили потужний мінометно-артилерійський обстріл Красногорівки та Мар'їнки, зазначив речник АТО. Внаслідок обстрілу пошкоджено 4 будинки, населені пункти частково знеструмлені.

Вочевидь, у такий спосіб ворог згадує спробу невдалого штурму, що відбувся рівно рік тому, зазначають у штабі АТО. Тоді окупанти спробували посунути лінію фронту на захід та взяти Мар'їнку, але зазнали фіаско, і з ганьбою та великими втратами відступили в тил.

Минулої доби 8 ворожих диверсійно-розвідувальних груп намагалися пробратися в тил українських військ у зоні АТО. Це сталося поблизу Луганського, Зайцевого, Авдіївки, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького, повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Крім того, за його словами, на Донецькому та Маріупольському напрямках ворог 4 рази вів повітряну розвідку за допомогою безпілотників. Прибуло з Росії і чергове підкріплення для бойовиків.