Штаб АТО інформує

Штаб АТО інформує

Прес-центр АТО повідомляє про 32 обстріли, вчинені проросійськими бойовиками з вечора минулої доби. Майже всі обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку, йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу.

Також зазначається, що після закінчення роботи спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та відбуття її представників до пункту постійної дислокації, російські найманці з 17:00 наростили бойову активність та продовжили стрілянину по позиціях української армії.

Уточнюють: з мінометів калібру 82 мм. бойовики вели вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, Пісків, Зайцевого та Майорська. З мінометів калібром 120 мм. та самохідних артилерійських установок проросійські терористи обстріляли українських військових у Авдіївці.

Під вогнем зенітних установок опинились українські бійці у Миронівському та Троїцькому, а з гранатометів та кулеметів ворог вів вогонь по позиціях поблизу Авдіївки, Пісків, Троїцького та Майорська.

На Луганщині ворожі снайпери обстрілювали опорні пукти поблизу Трьохізбенки. Неприцільним вогнем по опорних пунктах поблизу Опитного, шахти Бутівка, Новгородського, Луганського та Красногорівки терористи намагалися спровокувати на вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку дотримувався режим тиші. Повідомляють, що з опівночі обстріли наших позицій припинилися.