Паліндром новою піснею шукає світло у темряві

Паліндром новою піснею шукає світло у темряві

Паліндром видав сингл "Найліпший день". Музикант каже, що нова пісня стала для нього способом знайти світло в темряві та підняти настрій самому собі.

29 березня виступом в Івано-Франківську Паліндром розпочинає турне, під час якого відбудуться 11 концертів.


 

Фото: Пресслужба Паліндром

"Так вже повелося, що більшість пісень Паліндрома мають депресивний вайб, можливо, меланхолійний. Я хотів би вірити, що це не через якесь паразитування чи ще якісь схожі речі, які в моєму житті не корелюються зі справжньою творчістю, а просто от такий темперамент вже у мене. І, власне, зрозумівши стан сьогодення і мій внутрішній стан, якось проаналізувавши його, виникла думка, що хочеться написати нарешті щось, що не буде мати такого депресивного вайбу, хоча поміж тим у мене такі пісні є, але вони, як винятки. Ну, і власне, виникла така, як на мене, досить легка пісня, яка все одно має відтінок меланхолії, але якоїсь такої світлої. Пісня, як спроба самому собі підняти настрій, бо коли у нас в голові тривожно і депресивно від того, що ми бачимо щодня, не дуже і хочеться музики депресивної слухати. І вийшов такий цікавий твір, в якому я перелічую, мабуть, все найцінніше для мене, аби якось відділити темінь і світло і стати от на сторону світла, постояти там, поніжитись під сонцем. А об'єднує це все, мабуть, надія, як наскрізна тема, що оце сонце колись вийде, все ж таки, якщо його навіть зараз немає і ми ще під ним погріємось", — розповів Паліндром в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Паліндром видав сингл "Сансет".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.