Kozak System присвятили нову пісню захисникам, що отримали серйозні поранення на війні

Kozak System присвятили нову пісню захисникам, що отримали серйозні поранення на війні

Гурт Kozak System видав пісню “Люди-Титани”, яку присвятив військовим, що отримали на війні серйозні поранення. На пісню також представлено відео, яке зняла режисерка Вікторія Квітка. Головну роль у кліпі зіграв ветеран війни, хореограф Олександр Чайка. Наразі гурт Kozak System розпочав серію концертів у військових шпиталях і реабілітаційних центрах.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба Kozak System

"Люди-Титани" – це пісня про незламних і нескорених, про тих, хто, отримавши серйозні поранення, буде звикати жити далі, не маючи однієї руки чи ноги, чи обох рук, чи будучи незрячим. Це неймовірне випробування, яке лягає на долю тих, хто в перші дні війни, не вагаючись, пішов захищати Батьківщину і, на жаль, отримав дуже серйозні поранення. "Люди-Титани" – це про тих, кому жити далі з певними обмеженнями. Це ті, хто не впав духом, ті, хто знайшов у собі сили і бачить нові горизонти, ті, хто вчить інших, як потрібно любити життя, як потрібно любити свою державу і знаходити можливості продовжувати бути корисним навіть з певними обмеженнями. "Люди-Титани" – це про тих українців, яких сьогодні більш ніж 30 000", — розповів вокаліст гурту Kozak System Іван Леньо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні гурт Kozak System видав сингл "Українське сонце".

Також читайте інтервʼю Іван Леньо (Kozak System): "Вміння протистояти ворогу на різних фронтах — це і є наша з вами боротьба".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.