Репер OTOY видав другу частину альбому "Темна"

Репер OTOY видав другу частину альбому "Темна"

Репер OTOY видав другу частину альбому "Темна". На ній видані одинадцять гостросоціальних треків, що були створені упродовж останнього року. Концертні презентації релізу відбудуться 10 та 15 лютого у Києві та Львові.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"В мене вийшов альбом "Темна. Ч.2". Я раніше казав, що це буде мій останній реліз. Суть в тому, що це мій останній реліз, як артиста-початківця. Бо була "Темна Ч.1." — я її написав у 2021 році, видав лише в листопаді. І є  "Темна. Ч.2", яка вийшла от зараз і написана була буквально позавчора. Виходить так, що я цим альбомом ріс, як артист, тому що в 2021-му році я почав творити – сьогодні я продовжую, але сьогодні вектори вже намічені, розумію, куди хочу йти, розумію, як хочу розвиватися і, відповідно, можна сказати, що з цим альбом я ріс, розвивався, як артист і знаходив себе. То це точно останній мій реліз, як артиста-початківця. А далі в нас буде дуже багато класних релізів з живою музикою. 10 лютого в Києві хочу вас запросити на свій сольний концерт в Атласі. І 15 березня запрошую вас у Львові ще на свій сольний концерт. Я сподіваюся, що цей альбом вам сподобається. Він, звісно, досить агресивний, але він про нашу буденність. А вона, на жаль, така вже є. Тому давайте пам'ятати, заради чого це все — слухайте якісне і виборювати українське", — розповів OTOY в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді OTOY випустив першу частину альбому "Темна".

Також читайте інтервʼю OTOY: "Для мене музика — це те, завдяки чому я себе відчуваю живим".

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.