Радіо Промінь представляє свій офіційний ютуб-канал

Радіо Промінь представляє свій офіційний ютуб-канал

Радіо Промінь відкрив офіційний ютуб-канал, на якому можна дивитися у будь-який зручний час найкращі шоу радіостанції та записи виступів музикантів.

Фото: Сергій Галушка

"Останні сім років ми активно адаптуємо ефірний контент Радіо Промінь для цифрових платформ, випускаємо подкасти й транслюємо відеоверсії найкращих шоу в ефірі місцевих телеканалів Суспільного Мовлення. Запуск офіційного ютуб-каналу був у наших планах, і нарешті вони втілилися в реальність каналом якісного, змістовного та ціннісного контенту. Кожним своїм кроком Радіо Промінь розширює українську культурну географію", — розказав виконавчий продюсер Радіо Промінь Максим Яковенко.

Відтепер на ютуб-каналі Радіо Промінь можна дивитися шоу "Вікенд Нової Музики", стендап-шоу "Гомін Out", відеоверсії проєктів "Сильна доля" та "Промінь живий", а також не пропустіть Національний відбір на Євробачення-2024

З 16 січня Радіо Промінь почав публікувати на своєму офіційному ютуб-каналі ексклюзивні інтервʼю з усіма учасниками фіналу Нацвідбору на Євробачення-2024.

Запрошуємо вас дивитися рубрику "Артисти теж люди" — це найкращі емоційні моменти прямих ефірів Радіо Промінь. Ексклюзивні інтерв'ю з улюбленими артистами, які діляться своїми зворушливими особистими історіями, відкриваючи завісу над своїм творчим процесом та життям.

У кожному відео ви знайдете щось цікаве та захопливе, і зможете відкрити для себе Людину, а не тільки зірку.

"Повномасштабне вторгнення розкрило нам неймовірну кількість талановитих артистів. І це не просто нові обличчя, це якісь нові, особливі, крутезні люди, від яких неможливо відірватись. Їх мало просто слухати, на них хочеться дивитися, з ними хочеться спілкуватись, за ними хочеться стежити. Для нас ютуб — це можливість ділитися цими враженнями, бо радіо для таких класних особистостей просто замало", — розповіла продюсерка ютуб-каналу Радіо Промінь Лілія Лилик.