Zlata Ognevich у новій пісні розповіла про шалене кохання

Zlata Ognevich у новій пісні розповіла про шалене кохання

Zlata Ognevich видала сингл "Віддаю" — це розповідь про шалене кохання, яке переповнює серце. Пісня "Віддаю" стала першим синглом із майбутнього однойменного мініальбому, що вже зовсім скоро почують слухачі.

 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Zlata Ognevich

"Мій сингл "Віддаю" — це розповідь про шалене кохання, яке переповнює серце. Це дуже особлива для мене пісня і стан, який я відчувала, коли її створювала. У пісні "Віддаю" доволі довгий шлях, цікава історія. Я написала вірші ще два роки тому в Карпатах, а пів року тому зрозуміла, що дуже хочу покласти їх на музику, щоб з’явилася пісня. Я дописала другу частину віршів та музики, і ми почали працювати. Тут два саунд-продюсери — Міша Гайдай та Сергій Ранов. Це дуже складний продакшн, бо на фінальній версії у нас було понад 360 аудіодоріжок, які треба було між собою поєднати і звести. Я дуже дякую всім, хто зробив це можливим — усім музикантам, струнним, беквокалістам, хто працював над цим треком. Так, це не проста музика, але воно того варте. Творчість має бути такою, має нести в собі глибокі сенси. Я одразу знала, з яким режисером хочу знімати відео на сингл "Віддаю". Бо наша попередня робота із ним — це кліп "Народжені вільними", який ми зняли разом із гуртом "Без обмежень". Він вийшов дуже потужним, змістовним, і Макс Сало був першим режисером, якому я запропонувала зняти "Віддаю". Це були дуже екстремальні зйомки для мене, особливо друга частина, коли ми почали знімати у крижаній воді. Я спочатку перестала відчувати свої руки, ноги, а потім і все тіло. Я завжди думала, що моя сила волі здатна творити дива, але проти крижаної води навіть я безсила. І я дуже щаслива, що нам вдалося передати всю глибину пісні "Віддаю" у відео, що це мистецька арт-робота. Я вдячна всім і кожному за підтримку, за ваші гарячі відгуки, за такий шалений інтерес до пісні", — розповіла Zlata Ognevich в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні Zlata Ognevich видала сингл "Полюбила".

Також читайте інтерв'ю Zlata Ognevich: "Навіть у темні часи не слід відмовлятися від заповітних мрій".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.