Postman видав альбом Still Life

Postman видав альбом Still Life

Postman Костянтин Почтар видав альбом Still Life, до якого увійшла 9 треків українською та англійською мовами. Реліз відбувся на стрімінгових платформ та на вінілових платівках.

 

Фото: Фейсбук-сторінка Postman

"Я радий презентувати свою нову студійну платівку, яка називається Still Life або, як кажуть в Україні, "Натюрморт". Цей альбом складається із 9 пісень, над якими я працював разом з музикантами із України та Польщі протягом останнього року. На відміну від попередніх релізів пісні в новому альбомі напевно менш сфокусовані на особистості ліричного героя, все більше про стан, настрій та емоцію. Я би сказав, що ці композиції про це непереборне людське бажання шукати красу навіть у найтемніших часах, про крихкість цієї краси і про нас, людей, які намагаються робити ці свої піруети в цій нескінченній невизначеності. Тож запрошую слухати пісні з нового альбому на хвилях Радіо Промінь, купувати вінілову платівку в магазині вінілу на Подолі та слухати ці пісні на стрімінгових платформах", — розповів Postman Костянтин Почтар в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Postman представив сингл Fellini.

Також читайте інтерв'ю Postman: Якщо любиш блукати лабіринтами, то самому там трохи простіше.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.