ENLEO видав дебютний альбом

ENLEO видав дебютний альбом

ENLEO видав дебютний альбом "Молодість". До нього увійшли 9 треків, що були написані за останні чотири роки. Звучання пісень спродюсували Сергій Ранов та Євген Тріплов.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь 

"Я з дитинства мріяв про свій власний альбом, ще коли я починав займатися музикою. І я не міг подумати, що справді це станеться в такому віці, як в мене. Насправді дуже складно знайти відправну точку, де цей альбом розпочався. Тому що тут є і пісні, яким 4 роки, як трек "Бій подушками", який також нещодавно виходив. Є й пісні, які були написані близько 2-3 місяців тому, але я можу назвати його цілісним. Тому що ми багато працювали над звуком, щоб все звучало, як пісні з одного альбому. Хочу висловити величезну подяку своїй команді за те, що повірили в мене і підтримували доволі таку амбіційну ідею щодо випуску альбому. Тому що всі зараз випускають по одному синглу на місяць. А випуск альбому потребує набагато більше часу. Але дуже важливо зараз робити саме альбоми. Тому що тільки в купі якихось пісень ти можеш тверезо оцінити, в якому зараз творчому етапі перебуває артист. І окрема подяка Сергію Ранову та Євгену Тріплову за те, що допомагали мені писати пісні. Я дійсно вчився в них писати заново. Тому що до цього я робив це один і слухав тільки себе, а зараз навчився слухати інших і прислуховуватися до досвіду людей, які в цій справі набагато більше, аніж я. За настроєм я можу назвати цей альбом більш світлим, аніж темним. Хоча ми й хотіли передати всю палітру емоцій теперішніх днів. Все ж таки ми віримо у перемогу, ми віримо в добро, в світло. І це також дуже сильно відобразилося на альбомі.  Такі пісні, як "Незнайомці", "При свічках", "Вальс під вибухи", "Молодість" — вони дійсно навіяні тим, що оточує мене, моїх друзів, нас всіх. Ми живемо в страшний і темний час. І не хочеться заплющувати очі і співати про щось віддалене від реальності. Хочеться співати про те, що відбувається  зараз і те, що є в думках у людей", —  розповів ENLEO Нікіта Леонтьєв в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.      

Нагадаємо, у вересні ENLEO видав сингл "Бій подушками".

Також читайте інтерв'ю ENLEO (Нікіта Леонтьєв): "Я роблю музику завдяки підтримці своїх фанів".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.