Гурт Omana видав надихаючий сингл "Молодим"

Гурт Omana видав надихаючий сингл "Молодим"

Гурт Omana видав надихаючий сингл "Молодим". На нову пісню презентовано відео, що було знято під час виступу музикантів на фестивалі Faine Misto, що цього літа відбувався у Львові.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь 

"Цією піснею ми хотіли підбадьорити слухачів, зарядити, а головне — попросити не відкладати на завтра, творити, жити яскраво. Наші охоронці, захисники і захисниці, виборюють наше життя. І завтра може і не настати. У нас такий час, що ми маємо українську культуру просто піднімати максимально. І не лише культуру, а й українську діяльність, тому що це не вбивається кулями. Ми маємо творити й не зупинятися. Разом із піснею вийшло відео, яке ми зняли на фестивалі Faine Misto цього року. Ми дуже раді, що там показали дуже багатьох людей, всі такі яскраві, усміхнені. Цей фестиваль привів до нових знайомств, а головне — ми тоді зібрали разом дуже-дуже багато грошей для наших захисників і захисниць", — розповів вокаліст гурту Omana Олексій Богомольний в ефірі на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні група Omana перевипустила свою пісню "Мрії" в акустичному звучанні.

Також читайте інтерв'ю OMANA: "Ми живемо в тяжкі часи, але робимо це яскраво".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.