Sasha Boole присвятив нову пісню сучасним героям

Sasha Boole присвятив нову пісню сучасним героям

Sasha Boole презентував новинку "Тримаєм посадку". Її музикант присвятив сучасним героям, які боронять Україну від ворога. Реліз синглу відбудеться на стрімінгових платформазх 15 вересня. Наразі на YouTube опубліковано кліп на пісню "Тримаєм посадку", який знято в рамках проєкту "Мистецтво — наша броня". Його реалізує за підтримки Українського Культурного Фонду команда фестувалю Respublica. Мета проєку  — допомогти повернутися до творчості музикантам, які зараз служать у Збройних Силах України.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Sasha Boole 

"Пісня "Тримаєм посадку" — це без перебільшення своєрідний рубікон на моєму творчому шляху, адже це перша пісня, написана мною в статусі військовослужбовця. І зрозуміло, що після подій, які трапились з усіма нами, ми всі дуже сильно змінились. І, пройшовши війну, я думаю, що та людина, яка тепер писатиме пісні, трішки відрізняється від тої, яка писала їх до війни, в моєму випадку повномасштабної. Ця пісня про те, що ніхто насправді не народжений для війни, що немає ніяких "економічних фронтів". Просто є звичайні люди, у яких так само є цивільне життя, спогади, дитинство, але вони просто в якийсь скрутний момент роблять фундаментальний вибір — можливо, не зовсім приємний, але потрібний. Власне, всім їм ця пісня й присвячується. На неї вийшов кліп завдяки проєкту "Мистецтво — наша броня", коли знімають кліпи артистам, які зараз служать у Збройних Силах України. А пісня з'явиться на стрімінгових платформах вже 15 вересня", — розповів Sasha Boole в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Sasha Boole випустив на стрімінгах пісню до роману "Плющ".

Також читайте інтерв'ю: Sasha Boole: Треба вчитися грати вдовгу.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.