"Громадянин Топінамбур" видав сингл "Трубатромбон"

"Громадянин Топінамбур" видав сингл "Трубатромбон"

Гурт "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Трубатромбон". Сингл розповідає про людину, що може бути щасливою, просто коли у неї є звичайний тромбон і труба. Пісня була записана ще до повномасштабного вторгнення росії в Україну, а її реліз відбувся на численні прохання шанувальників гурту.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Громадянин Топінамбур 

"Цю пісню ми придумали і грали на своїх концертах ще у безтурботні часи, до повномасштабної війни. Це класична "топінамбурівська" композиція з яскравими потужними духовими інструментами, з запальними танцювальними латиноамериканьскими ритмами, під які одразу хочеться танцювати. За останній час це, здається, перша наша така робота. І хоч мені здавалося, що подібна творчість зараз не на часі, наші прихильники просили нас саме про таку музику від "Топінамбурів". Ми пішли назустріч їм і дали можливість нашим давнішнім слухачам згадати, чому вони звернули увагу на провінційний, але професійний рок-балаган із незрозумілою назвою. Пісня про те, що людина може бути щасливою, просто коли у неї є звичайний тромбон та труба. Зараз наші концерти залежать від багатьох факторів, тому анонсувати я їх не буду. Головний концерт, я думаю, відбудеться після перемоги. А ось нові пісні, маю надію, будуть продовжувати з'являтися. Бо кожну можливість я використовую саме на запис нового матеріалу", — розповів вокаліст гурту "Громадянин Топінамбур" Роман Забуга в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні гурт "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Кава робота".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.