Гурт Фіолет видав літній трек "Полунична"

Гурт Фіолет видав літній трек "Полунична"

Гурт Фіолет видав літній трек "Полунична", в якому зібрані ностальгійні спогади про дитинство та перше кохання. Наразі гурт Фіолет анонсує кілька літніх виступів містами України. 30 липня на фестивалі Faine Misto у Львові фронтмен гурту Фіолет Сергій Мартинюк виступить із сайд-проєктом Кодло.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Ігор Ткач Радіо Промінь

"Нещодавно я зрозумів, що хочу написати літню пісню без прив'язки до актуальної повістки, і в мене це вийшло. Власне, літо не моя улюблена пора, я більше люблю осінь, але з ним пов'язані приємні дитячі та юнацькі спогади, перші любові, перші розбиті коліна, носи. І всі ці ностальгійні речі стали частиною "Полуничної". Сподіваюсь, нова пісня стане невід'ємною частиною ваших літніх плейлистів, а вже невдовзі ми зустрінемося з вами на фестивалі Faine Misto у Львові. Це буде 28-30 липня. І чекайте, слідкуйте за анонсами, тому що незабаром ми оголосимо кілька літніх концертів "Фіолету". Тримайтеся, бережіть себе, донатьте на ЗСУ і до нових зустрічей", — розповів фронтмен гурту Фіолет Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні група "Фіолет" видала сингл "Поживемо-побачимо".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.